Ilmakuvat

Tenviesti Oy:n ilmakuvapalvelun täsmäilmakuvat kuvataan pienikokoisella mutta laadukkaalla DJI Mavic -pienoisnelikopterilla.

Laajamittaisiin ilmakuvauspalveluihin verrattuna Tenviesti Oy:n ilmakuvauspalvelu on joustava ja täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Olipa sitten kysymyksessä metsänhoidollisiin tarkoituksiin tehty täsmäkuvaus, metsästysseuran alueiden täsmäkartoitus tai perinteinen tauluksi painettava ilmakuva omasta tilastasi tai mökistäsi, Tenviesti Oy:n täsmäpalveluna tuotettavat ilmakuvat ovat aina kilpailukykyinen vaihtoehto laajamittaisille ilmakuvauspalveluille.

Lisätietoa ilmakuvauspalveluista saat ottamalla meihin yhteyttä.

Täsmäilmakuvauksella metsänomistajalla tai vaikkapa metsästysseuralla on mahdollisuus katsella maitaan uudesta näkökulmasta. Ilmakuvauksella on mahdollista nähdä asioita ”metsänä puilta”, toisin kuin katseltaessa samoja asioita juuritasolta. Tästä voi olla merkittävää apua niin metsänhoidollisesta kuin metsän hyödyntämisenkin näkökulmasta.

Perinteisiin ilmakuvauspalveluihin verrattuna Tenviesti Oy:n täsmäilmakuva tilastasi tai kesämökistäsi mahdollistaa kuvataulun ripustamisen omalle seinällesi juuri sellaisessa muodossa kuin itse haluat.