Tenviesti Oy

Kansainvälistä viestintää eri kielillä

Lokalisointi.info

Tenviesti Oy:n ylläpitämä lokalisoinnin ja kääntämisen tieto- ja palveluportaali

Slide 2

Yoda e-learning Team

Yoda e-learning Team on Tenviesti Oy:n verkko-oppimisen (e-learning) kehitysyksikkö, joka suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä verkko-oppimisratkaisuja ja luo erilaisia verkko-oppimisen sisältöjä.

Slide 3
Feature Image 1

Käännös- ja kielipalvelut

Kielipalvelumme koostuvat monikielisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä käännös- ja lokalisointipalveluista.

Feature Image 2

Koulutus- ja konsultointipalvelut

Koulutus- ja konsultointipalvelujamme ovat kieli- ja teknologiakoulutus sekä erilaiset työhyvinvointia ja työtehokkuutta edistävät palvelut.

Feature Image 3

Teknologiapalvelut

Teknologiapalvelumme tukevat monikielisen viestinnän tuottamista. Palveluihin kuuluvat mm. viestinnässä käytettävien apuohjelmien suunnittelu ja toteutus.

Feature Image 4

Viestintä- ja tapahtumapalvelut

Viestinnän sisällön suunnittelun ja konkreettisen toteutuksen ohella järjestämme erilaisia räätälöityjä tilaisuuksia ja matkoja sekä koulutus- ja elämystapahtumia.

Tenviesti Oy on vuonna 1996 perustettu viestinnän, liikkeenjohdon konsultoinnin ja koulutustoiminnan palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa räätälöityjä, kokonaisvaltaisia palveluja yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.